Recenziile noastre.

Știai că, în acest an numărul de clienți Maildy s-a dublat? Se pare că suntem pe drumul cel corect! Scrie-ne ce te face să revii la serviciile noastre. Acest lucru ne va permite să-ți oferim în continuare cel mai bun serviciu de email marketing în Moldova.


Ce cred clienții noștri despre noi:


Fac email marketing de 7 ani și în acest timp am lucrat cu 5 servicii de corespondență. După o experiență pozitivă cu Maildy, am implementat acest serviciu în 3 companii. Am ales Maildy pentru confortul serviciului, UX-ul competent, constructorul de șabloane, statistici transparente, suport tehnic 24/7.

Olga Specialist email marketing

Folosim Maildy mai mult de 6 luni. În acest timp, ne-am convins de mai multe ori de profesionalismul echipei, de abordarea responsabilă pentru rezolvarea oricăror probleme. Dorim să remarcăm și disponibilitatea de a ne veni în întâmpinare. Dorim tuturor astfel de parteneri!

Elena Manager


Folosim Maildy deja de câteva luni. După părerea mea, în ceea ce privește raportul preț-performanță-calitate, este cel mai bun serviciu de expediere mesaje email. Avantaje: API dezvoltat, viteză de lucru, fiabilitate și capabilități de automatizare.

Marina Specialist marketing

Folosim Maildy de 2 luni. Anterior, lanțurile de email marketing erau lansate manual. Acum am integrat sistemul de gestionare a comunicațiilor direct prin API. Integrarea sa dovedit a fi rapidă, clară și convenabilă. Mulțumim asistenței tehnice!

Cristina Vânzări online


La început, foloseam doar expediere mesaje email, dar mai târziu am început să folosim automatizarea de returnare a clienților. Ceva mai târziu, am conectat CRM-ul nostru cu Maildy prin API.

Alexa Specialist marketing